Top 10 meest handige displayaccessoires

Top 10 meest handige displayaccessoires

Plastic displayaccessoires vereenvoudigen en versnellen het opzetten van displays. Daarnaast dienen displayaccessoires ook als hulpmiddel om uw product extra op te laten vallen. Wij zijn fan! Hierbij presenteren wij u de top 10 meest handige displayaccessoires, in willekeurige volgorde:

1. Dweilvoetjes

Karton en water gaat niet samen, daarom is het handig om bij winkeldisplays dweilvoetjes aan de onderkant van de display te schuiven. Dweilvoetjes zorgen ervoor dat de display circa 1 cm van de grond af staat. Zo komt het karton niet in aanraking met water tijdens het dweilen van de vloer.

2. Displayhaken

Maak gebruik van displayhaken als uw product opgehangen kan worden. De displayhaken zorgen ervoor dat het product netjes en overzichtelijk wordt gepresenteerd. Displayhaken zijn zowel in wit als zwart verkrijgbaar.

3. Automatische draaitafel

Wilt u uw product echt opvallend presenteren? Voeg dan een automatisch draaiende draaitafel toe aan de display. Alles wat beweegt, trekt de aandacht!

4. Wobbler

Maak een boodschap extra opvallend door gebruik te maken van een wobbler. Het steeltje van de wobbler is zo flexibel dat de wobbler al beweegt bij de kleinste luchtverplaatsingen. En alles wat beweegt, trekt de aandacht!

5. Wobbler met clip

Deze wobbler is net even iets anders dan zijn voorganger. Deze wobbler bevat een clip die bevestigd kan worden op een rand karton. Daarnaast is de clip in 5 verschillende standen te draaien zodat de boodschap altijd in de gewenste richting staat.

6. Buttons

Deze plastic buttons worden veel gebruikt bij het opzetten van displays. Bevestig de buttons tijdens het in elkaar zetten eenvoudig in de display.

7. Plank schuif

Deze plank schuif maakt het een eenvoudig en snel klusje om de displayverdiepingen in de display te hangen. Elke plank en display is voorzien van schuifjes zodat de planken eenvoudig in de display kan worden gehangen.

8. Handvatten

Deze plastic handvatten zijn handig om te gebruiken voor kartonnen koffertjes. De haakse uiteindes zorgen ervoor dat het handvat niet losschiet als het product wordt opgetild. Verkrijgbaar in het wit of zwart.

9. Spacer 3D

Maak een lifesize, standee of display meer leven door te werken met diepte. Een spacer maakt het mogelijk verschillende onderdelen uit de display te laten komen.

10. S-hook plafondhangers

Een S-hook wordt vaak gebruikt bij plafondhangers. De S-hook maakt het mogelijk meerdere platen aan elkaar te bevestigen voor een speels effect en maakt het wisselen van plafondhangers eenvoudig.

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van displayaccessoires bij uw project? Neem dan contact op voor vrijblijvende informatie.