Contact

Vacatures

Wil jij werken in de dynamische wereld van verpakkingen? Voel jij je thuis binnen een snel groeiende organisatie met een ambitieus team? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou.

Adresgegevens

Bezoekadres

EBC Display
Stationsweg 35
2675 AM Honselersdijk
www.ebc-display.nl
info@ebc-display.nl
0174 648 235

KVK Den Haag 27308318
BTW nummer NL 8187 288 99 B01

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 8.30 tot 17.00 uur

Routebeschrijving

U vindt EBC Display op het industrieterrein na metaalhandel Wim De Voeght. Er zijn twee toegangswegen. Kies voor de ingang tegenover Bloemenveiling Flora Holland. U ziet een oude, gele locomotief naast een bord met de vermelding Stationsweg>>>. Volg deze weg. Als u de bocht om gaat, ziet u een bord met PRIVE TERREIN-verboden toegang. U kunt dit bord negeren. Vervolg uw weg en sla linksaf. Rijdt tot het einde van de straat, u ziet een groot scherm met ons logo en nummer 35 erop. Aan uw linkerzijde vindt u EBC Display.

Bel of mail ons, we helpen u graag!

Bent u op zoek naar een kleine serie displays, betaalbaar, maar wel op maat gemaakt en voorzien van uw eigen bedrukking? Heeft u een lifesize nodig voor een presentatie of heeft u een idee voor een speciaal POS item dat moet worden uitgewerkt tot enkele modellen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.