POS-sibility®

Voor elk product een display

POS-sibility®

De meest gunstige display voor uw product vindt u in onze POS-sibility® displaylijn. Met meer dan 50 verschillende displayconstructies is er altijd wel een die bij uw product past. De POS-sibility® displays zijn eenvoudig aanpasbaar in maatvoering en indeling. Zo ontvangt u een betaalbare display die perfect afgesteld is op uw product. Pak uw verkoopkans met POS-sibility® displays. 

Deskundig advies bij uw displaykeuze

Een displayactie valt of staat met de keuze voor de constructie. Een zwaar product vraagt om een stevigere constructie zodat de display gedurende de actieperiode het gewicht houdt. Wij geven u graag deskundig advies op dit gebied. Ziet u een interessante POS-sibility® op de website? Bekijk de specificaties, bij al onze displays wordt namelijk de draagkracht aangegeven (licht, gemiddeld of zwaar).

Eenvoudig aanpasbaar in formaat en indeling

Bij elke POS-sibility® wordt de standaard buitenafmeting en de standaard productruimte vermeld. Net iets te groot of te klein? Dan maken we er net zo makkelijk een maatwerk project van. Alle POS-sibility® displays zijn eenvoudig aanpasbaar in maatvoering en indeling. Een succesvolle winkelactie ontwerpen waarbij de display volledig afgestemd is op uw product hoeft dus zeker niet lang te duren.

Uitgebreide extra opties

Voor ons stopt het niet bij het ontwerpen en produceren van uw display. Wij bieden namelijk ook extra opties aan. Bijvoorbeeld displays inpakken, monteren en transporteren. Ook beschikken wij over een uitgebreid assortiment met displayaccessoires zodat uw displayactie binnen een handomdraai op de winkelvloer staat of nét even dat extra WOW-effect geeft!