Over EBC Display

Kartonnen POS materialen, al vanaf 1 stuk

Ontwerp en productie van golfkartonnen displays

Bij EBC Display zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van opvallende P.O.S. materialen. Onze displaylijn POS-sibility®, die intussen uit meer dan vijftig items bestaat, biedt voor elk product een geschikte display. Loopt u rond met een presentatie idee dat u wilt laten uitwerken in golfkarton? Wij ontwerpen graag uw display op maat. Wat komt er op uw point of sale te staan?

POS-sibility®

Onze displaylijn POS-sibility®, die intussen uit meer dan vijftig items bestaat, biedt voor elk product een geschikte display. Innovatie en creativiteit kenmerken de displays. Ziet u een geschikte POS-sibility® maar passen uw producten er niet in? Dan maken wij er een maatwerk project van waarbij wij de formaten en indeling voor u aanpassen.

Creatieve en technische ondersteuning

Wij helpen bij het ontwerpen en realiseren van de meest uiteenlopende presentatie ideeën. Dankzij de juiste soft- en hardware zorgen wij dat alles past en klopt en maken wij een tastbaar prototype. Handig voor u om de werking, uitstraling en passing van de display te beoordelen. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Winkeldisplays belangrijker dan ooit

Nu er steeds meer supermarkten online bestellingen verzorgen, zijn winkeldisplays belangrijker dan ooit. In webshops van supermarkten kunt u weinig invloed uitoefenen op consumenten. Grijp daarom uw kans op de winkelvoer en zet uw producten in de spotlights. Als vanzelfsprekend stijgt de verkoop van uw producten en wordt uw merkwaarde versterkt. Dat is het resultaat van een geslaagde displayactie.