Over EBC Display

Kartonnen POS materialen, al vanaf 1 stuk

Fysieke promotiematerialen belangrijker dan ooit

Nu er steeds meer supermarkten online bestellingen verzorgen, zijn wij van mening dat fysieke promotiematerialen in de winkel nu belangrijker zijn dan ooit. Digitaal kunt u met promotiematerialen geen invloed uitoefenen op de consument, op de winkelvloer wel. Zet uw product in de spotlight. Verkoop meer producten en verkrijg meer naamsbekendheid. Dat is wat een geslaagde displayactie doet.

Over EBC display

EBC Display ontwerpt, produceert en levert kartonnen displays. Van toonbankdisplays tot een volledige productpresentatie bestaande uit meerdere displays op maat. Onze POS-sibility® displaylijn maakt kleine aantallen displays betaalbaar. Afname is al mogelijk vanaf 1 stuk. Onze uitgebreide ontwikkelingsafdeling denkt mee en adviseert, zodat u een ijzersterke verkooptool in handen heeft.

Eigen ontwikkelingsafdeling

Elke displayactie start met een idee. Onze ontwerpers helpen u graag bij het uitwerken en concreet maken ervan. Daarbij adviseren wij u over de meest optimale constructie en displayindeling gebaseerd op uw product. Wij stemmen uw display volledig af op uw wensen zodat u na de uitwerking de ultieme verkooptool in handen heeft.

Werkwijze

Middels een goed gesprek brengen we uw wensen in kaart. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte. Offerte akkoord? Dan starten de ontwerpers met het technische gedeelte, het uitwerken van de display. Ter evaluatie ontvangt u een blanco model op maat. Indien gewenst, passen we de display aan. Vervolgens maken we het printbestand klaar voor productie. U kunt uw grafische ontwerp ook zelf aanleveren. Na akkoord op de drukproef, starten we de productie van uw eindproduct.

Stappenplan

qode-np-item
1
Bespreking
qode-np-item
2
Ontwerp & model
qode-np-item
3
Evaluatie
qode-np-item
4
Productie

Team EBC Display

Ons team bestaat uit ontwerpers, verkopers, inkopers, productiemedewerkers, marketing-communicatiemedewerkers die allemaal één ding gemeen hebben, een passie voor (golf)karton. De mogelijkheden met karton zijn eindeloos. Elk project, elke display is weer anders en op maat gesneden. Dat maakt golfkarton speciaal en boeiend.

Horen wij snel van u?

Bent u op zoek naar een lifesize voor een presentatie, enkele displays voor een productpresentatie of een grote serie displays voor in de supermarkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het uitwerken van al uw presentatie-ideeën. Neem gerust contact op, wij horen graag van u.