Kent u onze mini displays al?

Kent u onze mini displays al?

Onze POS-sibility brochure staat vol met displays in diverse vormen, constructies en afmetingen. Volop keus, maar we begrijpen dat het soms lastig kan zijn om vanaf een foto de juiste display te kiezen voor uw product. Daar hebben we iets op gevonden: van alle displays uit onze brochure hebben we een mini klaar staan. Deze mini displays zijn gemaakt om voor u de keuze te vereenvoudigen.

Onze mini displays: handzaam voor presentaties

Als u contact met ons opneemt, geven we u uiteraard advies over welke display het beste aansluit bij uw vraag. Elke display heeft andere eigenschappen, waaronder ook het draagvermogen. Met behulp van onze mini’s ziet u in één oogopslag hoe de constructie in elkaar steekt.
Omdat de mini’s handzaam zijn, kan onze accountmanager eenvoudig meerdere types meenemen om aan u te presenteren. Als u de display voor één van uw klanten uitwerkt, kunt u de mini display lenen. Dat verkoopt overtuigend en verduidelijkt de presentatie naar uw klant.

Mini displays

POS-sibility of maatwerk?

Met meer dan 30 POS-sibility displays zit er bijna altijd wel iets tussen dat aansluit bij uw wensen. Toch geen geschikte display gevonden? Dan ontwerpen wij graag een display op maat.

Bestel uw display al vanaf 1 stuk tot vrachtwagens vol

Als uw display volledig is uitgewerkt, POS-sibility of maatwerk, gaan we over tot productie. Kleine series maken we in huis en voor grotere oplages hebben wij externe productielocaties. Voor u het weet staat de display met uw product te pronken op de winkelvloer!

Wilt u onze mini displays komen bezichtigen of gebruiken voor uw presentatie?  Bel naar 0174-643 885 voor een afspraak of klik op onderstaande button.